Massagetherapie Hilversum
Massagepraktijk Hilversum is tijdelijk gesloten

Werkwijze

We beginnen de afspraak met een gesprek over hoe het nú met je gaat. Uit dit gesprek komt ook naar voren welk gebied in je lichaam aandacht vraagt en waar de spanning of onrust zit. Samen kiezen we de best passende massagevorm. Een holistische massage is langzaam en met veel aandacht voor jou. Gedurende tijd jou en niet jouw klacht staan centraal. Het voorgesprek is ook bedoeld om eventuele contra-indicaties te bespreken (koorts, ontsteking, acute hartklachten, besmettelijke huidaandoeningen)

Tijdens de massage nodig ik je uit om mijn handen met je aandacht te volgen en ervaren wat de massage met je doet. Na de massage bespreken we kort jouw belevingen.

Afhankelijk van jouw situatie kan het nodig/ verstandig zijn om een traject van 3 tot 5 sessies te ondergaan. We kunnen samen de mogelijkheden van het traject bekijken.

Alle massagebehandelingen gaan op afspraak.

Tijdens de eerste behandeling vindt er een intakegesprek plaats van 15 minuten. De eerste behandeling duurt daarom ongeveer een kwartier langer. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Prijzen:

Een massagetherapie behandeling duurt 75 minuten en kost €75 (BTW vrijstelling)

Betaling bij voorkeur contant na de behandeling of overmaken op rekeningnummer NL64ABNA0541045717 onder vermelding van het notanummer.

Vergoeding:

Ik ben aangesloten bij VNT en alle behandelingen van Massagetherapie Hilversum zijn geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend pakket. Je hebt er geen verwijzing van de huisarts voor nodig.

Check je polis of kijk in die document voor een overzicht van vergoedingen voor 2019.

Verhindering

Als je bent verhinderd laat dit dan graag minimaal 24 uur van te voren weten. Bij niet tijdig annuleren of verplaatsen van de afspraak wordt een reserveringsbedrag van € 20 in rekening gebracht.

Klachten

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de VNT en RBCZ/TCZ.